Un Targ de nunti in Bucuresti…2012

Am participat Sambata 24.03.2012 la un targ de nunti in Bucuresti, sperand ca vom gasi colaboratori, persoane care lucreaza in industria noastra, insa am avut o dezamagire foarte mare. Desi se promitea a fi un targ interesant in centrul Bucurestiului in Piata Constitutiei, am dat de un loc unde 70% din lume era la mici, gratar si bere.

Organizarea a lasat de dorit, deoarece la intrare erau foarte multi care imparteau flyere, unde se manca era plin de flyere pe jos, iar la corturi unde erau standuri cu firmele care isi vindeau serviciile se platea(la fiecare cort). Asa ceva….Asta ar veni ceva de genul: eu vreau sa-ti vand serviciile mele insa tu trebuie sa platesti o taxa ca sa ai acces la ele. Urmatoarele la care vom participa si speram ca va fi mai bine vor fi cele din apropiere Brasov-Sibiu, dar mai intai sa vedem data in care se vor organiza.¬†Ati fost la vreun targ de nunti pana acum ? Cum vi sa parut ? Ce lipsea sau ce era in plus ?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>